13 november 2013

årets sista trycklunch

Idag åt vi årets sista trycklunch. Vi i redaktionen för Byggkatalogen firar tre gånger om året när vi skickat böcker till tryck. En väldigt trevlig tradition tycker jag.


Vi har varit på många bra restauranger och den här gången hade valet fallit på Nosh and Chow. Det visade sig vara en hit! Maten var urgod. Jag åt entrecôte med chillibearnaise, ugnsbakad tomatsallad, rostad vitlök och perfekta pommes frites. Övriga vid bordet provade långkok på dovhjort, gödkalv, råbiff och hummersoppa, och var lika nöjda. 


Dessutom är det ju en fantastisk miljö. Mysig, ombonad och med en orientaliskinspirerad toalett som var ett nöje att besöka. Här är det enligt kollegan Helena ibland en dj som spelar på helgerna...


Läs mer om Nosh and Chow på deras webbplats.

1 kommentar:

BP sa...

Stället är som klipppt och skuret för mig! Kul att ni har sådana luncher några gånger per år. Förlaget borde följa efter!

Svar: Tack för din kommentar och kul att du gillar mina inlägg. Jo, vi är totalt förälskade. Staden har allt! Å så vänliga människor träffar man då inte på så ofta. Alla pratar ju perfekt engelska och älskar att ta hand om turister.
Förutom prisläget som faktiskt är astronomiskt är allt perfekt:-)