Idag har vi plockat upp allt inför morgondagens basar, så när vi kom hem var vi väldigt trötta. Jag och Klara är med och organiserar olika delar av den. Jag ansvarar för en del av loppisen och PR, Klara och hennes scoutavdelning sköter kaféet.
Jag hade köpt årets Blossaglögg, med smak av både Valencia- och Sevillaapelsiner. Den är riktigt god som den är, men fungerar finfint i en drink. Här i en Rickey-variant. Och det här är första veckan som Klara kan va delaktig i Beijers bar på riktigt, eftersom hon fyllde 18 igår. Nu blir det delade upplevelser i baren under barnveckorna!
RICKEY VALENCIA
4 cl Blossa glögg 2021 Valencia
2 cl limejuice
1 cl sockerlag 50/50
sodavatten
is
Skaka glögg, limejuice och sockerlag i en shaker. Sila upp i höga glas med mycket is. Toppa med sodavatten och ett limeskal.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar