18 april 2011
middag vid havet
I lördags, efter Millesgården tog vi Lidingöbanan ut till Gåshaga brygga. Vi hade beställt bord för att äta födelsedagsmiddag på restaurang 18° Ö. Eftersom vi var tidiga, så vi kollade in finlands- och estlandsbåtarna och barnen kastade lite sten innan det var dax.
Restaurangen var väldigt mysig och vi åt mycket god mat. Jag tog Carpaccio med söta och saltade cashewnötter, kronärtskocka, dansk ädelost samt en örtsallad med balsamicodressing till förrätt, och Lättgravad och grillad rödingfilé serverad med fiskrom, gurka- och kaprissmör samt saltbakade gulbetor och rostad potatis till huvudrätt.
Kolla in menyn och annat på Gåshaga Sealodge snygga webbplats.
Barnen åt god mat från barnmenyn och kollade även in barnrummet. Det var tyvärr en besvikelse, men det gick väldigt bra ändå att sysselsätta dem med kritor, iphones och annat…
Förutom god mat, drack vi ett dundergott vin, Loimer Lenz, som finns på systemet, nr 96488. Det passade till mina båda rätter och skulle även funkat bara som pratvin. Sommarens blivande favorit, kanske?
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar