20 juni 2011

sommarlunch i paradiset

Idag åt vi redaktionens traditionella sommarlunch, där vi också firade att vi skickat två böcker till tryck förra veckan. I år åt vi lunchen på Bockholmen Hav & Restaurang.Det var en fantastisk restaurang belägen på en liten ö mellan Bergshamra och Stocksund. I år sänds Sommarkvällsvt därifrån. Vi såg kulisserna...

Jag åt deras lyxiga snabblunch, och blev både mätt och belåten! Det var så gott och fräscht!Efter lunchen gick vi ner till bryggan och kollade in båtar, trutar och schyssta hus. Om man tittar nära, ser man truthonan som sitter i skorseten och spanar in sina ungar. Om vi kom för nära väsnades hon väldigt!Jag tänker komma tillbaka i sommar och besöka Kärleksbaren som ligger vid standkanten och bjuder på karibisk stämning, drinkar och grillat. Barn är välkomna!Kolla in mera på deras coola webbplats! (Bilden på huset är lånad därifrån).

1 kommentar:

BP sa...

Jamen, för en gångs skull har vår avdelning - ja och hälften av ditt gäng varit på Bockholmen ifjol. Vilket ställe!!! Håller helt med. Så kul att ni gick dit - å ni klarade er utan regn också.