Idag var jag och Klara på Fotografiska, medans killarna var på nått kalas. Favoriten blev Ruud van Empel, som Klara föll för och fotade mycket av.
Till lunch åt vi räksallad i den fantastiska restaurangen. Det är så kul att ibland bara göra nått tillsammans med ett av barnen och riktigt hinna prata och mysa!
Klara valde även dagens frukost, och när hon får välja blir det min tonfiskröra och kokta ägg. Röran är inspirerad av en av de röror man kunde få till sin baguette i Jerusalem. De serverar gärna köttfria röror för att kunna hålla koscher på de små mackställena.
TONFISKRÖRA
1 burk tonfisk i olja
2 msk creme fraiche
2 msk majonäs
1 tsk pressad citron
1 tsk salladskrydda
0,5 rödlök, finhackad
Flingsalt och peppar
Rör ihop alla ingredienserna. Smaka av med salt och peppar. Servera i baguette, till bakad potatis eller till frukostägget.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar