26 mars 2013

fantastiska farang


Idag hade vi redaktionslunch på Restaurang Farang, på Tulegatan 7. Det var intressant, gott och spännande. Vi provade oss igenom en rad rätter som placerades på bordet som alla fick dela. För mitt eget minnes skull har jag listat menyn. Papayasalladen och flanksteken var godast.


GRÖN PAPAYASALLAD COCONUT CHILIJAM
handskalade räkor, coconut chiljamdressing, thaibasilika

SATAY FLANKSTEK
Grillad flankstek, Farang sataysås, jordnötsrelish, citrongräs


SOMTAM, GRÖN PAPAYASALLAD
jordnötter, tamarind, långböna

KHA KRAPAO WOKAD GRISSIDA
Wokad grissida, grön thaiaubergine, holy basil

KRISPIG SMÖRFISK I GRÖNCURRY
Sockerärtor, thaibasilika, kokosgrädde

GRÖNCURRY MED TOFU
Sockerärtor, thaiaubergine, thaibasilika

SOFTSHELL CRAB
grönmango, mynta, pomelo, grön nahm jim, jordnötter

KRABI
Karamellbanankräm, kristalliserad choklad, rostad fänkålglass


Läs mer om Farang på deras webbplats.

Inga kommentarer: