Idag hade vi redaktionslunch på Restaurang Farang, på Tulegatan 7. Det var intressant, gott och spännande. Vi provade oss igenom en rad rätter som placerades på bordet som alla fick dela. För mitt eget minnes skull har jag listat menyn. Papayasalladen och flanksteken var godast.
handskalade räkor, coconut chiljamdressing, thaibasilika
SATAY FLANKSTEK
Grillad flankstek, Farang sataysås, jordnötsrelish, citrongräs
SOMTAM, GRÖN PAPAYASALLAD
jordnötter, tamarind, långböna
KHA KRAPAO WOKAD GRISSIDA
Wokad grissida, grön thaiaubergine, holy basil
KRISPIG SMÖRFISK I GRÖNCURRY
Sockerärtor, thaibasilika, kokosgrädde
GRÖNCURRY MED TOFU
Sockerärtor, thaiaubergine, thaibasilika
SOFTSHELL CRAB
grönmango, mynta, pomelo, grön nahm jim, jordnötter
KRABI
Karamellbanankräm, kristalliserad choklad, rostad fänkålglass
Läs mer om Farang på deras webbplats.
jordnötter, tamarind, långböna
KHA KRAPAO WOKAD GRISSIDA
Wokad grissida, grön thaiaubergine, holy basil
KRISPIG SMÖRFISK I GRÖNCURRY
Sockerärtor, thaibasilika, kokosgrädde
GRÖNCURRY MED TOFU
Sockerärtor, thaiaubergine, thaibasilika
SOFTSHELL CRAB
grönmango, mynta, pomelo, grön nahm jim, jordnötter
KRABI
Karamellbanankräm, kristalliserad choklad, rostad fänkålglass
Läs mer om Farang på deras webbplats.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar