4 juni 2014

barnvakteri med soffmys

I går hade vi två sötnosar hemma hos oss på kvällen. En 3- och 5-åring vars föräldrar var på konsert. Vi bjöd på kaninklappning, lekparksbesök, varmkorv och film. Klara gjorde ett utmärkt jobb som barnvakt. 


Hon engagerade sig bland annat i ett orkesteruppträdande, utklädning och mekanobyggande. Vi vuxna var lite tagna av hur mycket energi det finns i två små barn. Vi har vant oss vid ett lugnare tempo. Erik höll sig mest för sig själv, men var ändå väldigt snäll.


Famåt kvällen satte vi på Disneyklassikern Askungen och alla barnen lugnade då ner sig i soffan, och somnade en efter en. Och precis som föräldrarna förutspått var det den allra yngsta som höll ut längst.


Det var väldigt mysigt, men vi avundas inte de familjer som har fler än två barn, men Klara har deklarerat att vi gärna får vara barnvakt åt små barn fler gånger.

Blogginlägg 96 av 100. #Blogg100

1 kommentar:

Lotta sa...

Och föräldrarna är överlyckliga över att kunna ha gått på konsert tillsammans. Barnen, å sin sida, pratar fortfarande om kaniner och Askungar. Och om Erik och Klara, såklart!
Än en gång stort tack till er alla fyra!