19 juni 2008

comfort food

Jag tycker att ordet comfort food säger så mycket! På svenska kanske man skulle kunna säga tröstmat, men det är inte lika mångbottnat som det engelska ordet. Igår kväll behövdes det verkligen lite comfort food för att trösta sig med, när dom svenska spelarna var så trötta och sega och ryssarna såg så pigga och starka ut!Och trots att Klara målade blågula flaggor och spöken både på sig, Erik, Magnus och mej, så hjälpte inte det...
Det har varit kul att se den entusiasm hon har gått in för att heja på Sverige med, i det här mästerskapet, och nu tycker jag att vi skall heja på Spanien tillsammans.
Men Klara säger att hon skall heja på nr 10 i både Italien och Spanien. Det är siffran som är viktigast, men det innebär spelarna Fàbergas och Rossi, så det är ju inga dåliga val!Kvällens comfort food var lammkorv med färskpotatissallad och favoritgodiset m&m!

FÄRSKPOTATISSALLAD

Potatissalladen var den här gången smaksatt med turkisk yoghurt, lättmajonäs, rött äpple, silverlök, färdig pestosås, flytande honung, färskpressad lime, salt och peppar!

Alla gillade den, till och med Erik som brukar vara skeptisk till gröna saker...

1 kommentar:

BP sa...

Mmmmmmhhhhh!!!
//Beate