6 maj 2011

finfint av sandellBästa broder Jakob med familj ställde upp som barnvakter idag, så vi fick en kväll på stan. Vi åt gott på Eyubi, gick på bio och såg Kings Speech. Dessutom hade vi bestämt oss för att ta in på hotell! Jag hade via HotelSpecials hittat ett bra pris på ett mini-dubbelrum på Birger Jarl. Men när vi kom dit, upptäckte vi till vår glädje att vi blivit uppgraderade till en designsvit! Yes!!!Vi fick Mr Glad, designad av Thomas Sandell och med soundtrack av Jessica Folcker (på hotellets egen CD...)

Läs mer om Thomas och hans sviter här

Rummet var toppen och mysfaktorn hög, tyvärr var inte frukosten mer än ordinär. Fast det kanske är jag, som blivit kräsen?!

Dessutom berättade receptionisten att vi blivit uppgraderade med orden "Ni har blivit uppgraderade, jag vill bara säga det, så ni inte tror att våra minidubbelrum ser ut så där." Istället för att säga tex "Grattis! Ni har blivit uppgraderade till en av våra designade sviter, hoppas att ni kommer att trivas!"

Så hotellet har en hel del att förbättra, men det vi har sett av högklassig design, gör oss villiga att rekommendera Hotell Birger Jarl!

Inga kommentarer: