Vi satsade på smårätter och delade på:
Friterad pumpa med yoghurt
Dillchips med löjrom & gräddfil
Grillad bläckfisk med vitlökspuré, krassesallad & grillad citron
Oaxens charktallrik med pepparrotsinlagd pumpa
Råbiff på innanlår med senapsmajonnäs, syrad grädde & surdegskrutonger
Grillat kalvhjärta och jordärtskocka med bryntsmörmajonnäs & dragon
Till det drack vi först en ofiltrerad cremant och sen en fyllig bourgogne. Mums!
Vi hade strategiskt valt smårätter för att få plats med efterrätter. Marängsviss och Glace au four som ackompanjerades med iscider och macciato, fick avsluta min födelsedagsmiddag.
Oaxen levererade på topp. Både service och mat var helt otroliga! Hit vill jag komma igen och igen...
Kvällen avslutades med varsin cocktail på Himlen. Det är baren som ligger högst upp i gamla skatteskrapan. Vi beundrade vår vackra stad medans solen gick ner.
Blogginlägg 48 av 100. #Blogg100
1 kommentar:
Vilken toppen kväll! Å maten lät ju helt fantastiskt god - anorlunda rätter dessutom. Mums!
Skicka en kommentar