13 april 2017

plask och bad på påsklovet

Idag åkte jag och barnen till Örebro. Jag tog ledigt och vi har nu påsklov ihop. Vi tog tåget för att kolla in Lost City, som vi har hört talas om. Det är action/äventyrsbadet som hör ihop med Guistavsviksbadet.


Det är ett ganska stort område med både vågmaskin, strömmar, fors, bubbelpooler och framförallt sex rutchbanor. Varav tre relativt nya. Dessutom hade de en hygglig thaibuffé till lunch. Barnen gav badet fem tummar upp, och vi kommer definitivt att återvända. 


De tre nya rutchbanorna är alla sådana som man åker i uppblåsbara ringar, enpersoners eller tvåpersoners. Jag och Erik åkte tillsammans för det mesta, för han tycker att det är läskigt att åka själv, medan Klara vågar mycket mer. Hon är en riktig tuffing!


Det är bra med tåg som både har wifi och elkontakter, när det är nästan två timmars tågresa. På väg hem var vi alla rätt trötta, men hann ändå med några omgångar av vår nya tågfavorit Black stories. 20 frågor om knäppa dödsfall. Olyckshändelser som slutat illa, men på ganska udda sätt.


Blogginlägg 44 av 100 i #Blogg100 2017

Inga kommentarer: