24 mars 2011

en rejäl bitt köttIgår var vi på redaktionslunch, för att fira utgivningen av årets två första böcker. Vi brukar ju försöka hitta spännande ställen för våra luncher och den här gången var vi på Griffins' Steakhouse, i Waterfront building.Det är ett osannolikt ställe med inredning som är på gränsen till överkitchig, men som faktiskt funkar. Det finns en schysst bar, en massa soffor för drinken och olika hörnor där man kan sitta i små eller stora sällskap. Vi satt i första rummet vid det bordet som syns på bilden.

Jag beställde Ribeye Entrecôte med tillbehör, och det var så gott! Perfekt stekt kött, roliga tillbehör och rikligt av allt.
Men som man ser på menyn, så fanns det annat kött, och dessutom lockande fisk&skaldjur. Personalen var snabba och trevliga och såg till att det inte alls tog 30 min innan köttet kom... Det stod nämligen Griffins rekommenderar c:a 30 minuters kontemplation inför servering av dessa rätter, på menyn.Hit vill jag gå på kvällen, när man har lite mer tid och kan dricka ett glas gott rödvin till!

Lär mer om maten och stället på deras supersnygga webbplats

Inga kommentarer: