25 mars 2011

matpalats vid s:t eriksplan



Efter en lite för lång lunchtur med presentletning till brorsdottern Miranda, som konfirmeras i morgon, så behövde jag en lunch att ta med till jobbet. Jag hamnade lyckosamt på fel ände av tunnelbanetåget, och gick därför in på Cajsa Warg/Chokladfabriken, S:t Eriksplan 2. Lunchen blev deras Porchettamacka, för 50 kr (otroligt prisvärt, om man tänker på vad liknade mackor kostar). Dessutom slank det med lite lakritskola att bjuda kollegorna på...



Mackan som inte gör sig så bra på bild innehåller supertunnt skivad porchetta (ört- och citronkryddat stekt sidfläsk), en surkål-slaw, rostade pumparfrön mellan surdegsbröd. Mums!!!





Här kan du läsa mer om Chokladfabriken och Cajsa Warg

Jag har tidigare skrivit om andra utmärkta matleverantörer som ligger i närheten, nämligen Bakery and spice och Vasastans ost.

1 kommentar:

BP sa...

Ser nästan lika gott ut som Cocovajas mackor:-)