6 april 2014

ritz reunion

Igår kväll ordnade Debaser Medis ett riktigt kul party. Det var en reunion för rockklubben RITZ som låg på Medborgarplatsen på 80-talet. Tre olika DJ:s från den tiden spelade och Ubangi uppträdde.


Ubangi var Cia Berg (numera Soro) och Orups första band. Scenshowen var oftast bättre än låtarna, och deras videos var lätt kaotiska. Så här såg och lät Ubangi för 30 år sen. Det var kanonkul att se dem igen och en del låtar mindes jag faktiskt, även om jag nog inte har hört dem sen dess. Både Orup och Cia var snyggare nu än då. Lite fuskigt faktiskt!Jag var på spelningen med kompisen Lotta. Hon hade sett Ubangi i Göteborg på 80-talet, och aldrig varit på RITZ. Men det gjorde väl inget, vi kände oss båda två som en del av den svartklädda 60-talistmaffian som invaderade Debaser i går. Och jag hälsade i alla fall på en gammal kompis från förr.

Vi började kvällen med middag på Brasseri Bon. Där jag åt en mycket god steak minute och suveräna pommes frites. Sen drog vi till till Debaser och kollade in banden, drack öl och dansade. Jättekul, men vid 01:30 var småbarnsmorsorna trötta och drog hem. Om det blir fler tillfällen får jag ladda med lite extra sömn, så jag orkar till 03:00, för det var suverän musik på dansgolvet.

På bloggen Japetus öga kan man läsa mer om spelningen och kvällen.

Blogginlägg 37 av 100. #Blogg100

1 kommentar:

Calle alias Japetus sa...

Vad roligt att du också gillade Ubangis spelning och kul att du länkade till min blogg! :-)
Jag hade också en riktig toppenkväll!